Rakennussiivouspalvelut ammattitaidolla Hyvinkäältä koko Uudenmaan alueelle

Ota yhteyttä

Jätä rakennustyön aikana tehtävät siivoustyöt sekä loppusiivous ammattilaisen huoleksi! Hyvinkään siivouspalvelu tarjoaa tehokkaat rakennussiivouspalvelut Hyvinkäältä käsin koko Uudenmaan alueella. Tarvittaessa työskentelemme myös Kanta-Hämeessä.

 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää siivouspalveluistamme!

Yhteystiedot

Työskentelemme työturvallisuusmääräyksiä tarkoin noudattaen

Hanki itsellesi lisäaikaa suunnitteluun ja keskity rauhassa rakentamiseen! Ammattitaidolla toteutettu rakennussiivous koostuu työnaikaisesta siivouksesta sekä loppusiivouksesta. Käytämme siivouksessa HEPA-suodattimella varustettua imuria, työturvallisuusmääräysten mukaisia suojaimia sekä lainsäädännön täyttäviä telineitä. Yrityksemme työturvallisuus- ja henkilökortit ovat ajan tasalla ja yrityksestämme löytyy tilaajavastuulain mukaiset tiedot osoitteesta vastuugroup.fi.

 

Kiinnitämme erityistä huomiota työturvallisuuteen kouluttamalla henkilökuntaamme. Työntekijöillämme on työturvallisuuskortit ja he tuntevat lainsäädännön ja noudattavat sitä.


Huolehdimme työhyvinvoinnista ja arvostamme siivoustyötä: kohteet ja siivoukseen käytettävä aika määritellään niin, että sovittu puhtaanapito voidaan tehdä laadukkaasti, ergonomia huomioiden.

Kysy lisätietoja

Yrityssiivousta laadukkaalla työnjäljellä

Älä unohda sosiaalitilojen siivousta! Siivoamme myös:

  • työmaakopit ja parakit
  • toimisto- ja liiketilat.

Toteutamme siivouspalvelut alan vankkaa ammattitaitoamme ja pitkää työkokemustamme käyttäen. Siivoamme kaikenkokoiset työmaat ja liiketilat, rappukäytävät mukaan lukien. 

 

Säännöllisellä siivouksella saadaan aikaan viihtyisä ja tehokkaan työskentelyn mahdollistava työympäristö. Siivous suunnitellaan aina kohteen ja sen käyttäjien tarpeita vastaavaksi. Suunnittelemme siivousajan ja muut yksityiskohdat yhdessä niin, ettei siivoustyö häiritse yritystoimintaasi tai aiheuta keskeytyksiä.

Soita ja pyydä tarjous

Ripeää ja osaavaa siivousta

Siivouskuvake

Ripeys

Toteutamme siivouspalvelumme aina ripeästi, kohteeseen sopivia työvälineitä ja puhdistusaineita käyttäen.

Kädenjälkikuvake

Ammattilaisen kädenjälki

Siivoustöissämme näkyy kokeneen ammattilaisen kädenjälki. Siivouksemme jälkeen pinnat kiiltävät ja jokainen nurkka on puhdas.

Asiantuntijuuskuvake

Asiantuntijuus

Meillä on tietotaitoa siivota tehokkaasti kohde kuin kohde. Sinun ei siis tarvitse tuhlata aikaasi ja selittää meille, mitä ja miten siivota. Hoidamme siivouksen asiantuntevasti alusta loppuun asti.